Vestea care a cutremurat showbiz-ul, o finalistă a Miss Univers a murit la 23 de ani. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Amber Lee Friis, finalistă a concursului Miss Univers Noua Zeelande, a murit la doar 23 de ani. Potrivit datelor oferite de anchetatori se pare că tânăra s-ar fi sinucis.

25 mai 2020, 16:53
Vestea care a cutremurat showbiz-ul, o finalistă a Miss Univers a murit la 23 de ani. Ce s-a întâmplat cu tânăra

Amber Lee Friis a fost una dintre cele 20 de finaliste de la Miss Universe Noua Zeelandă 2018. „În mod tragic a murit ieri. Lumea este un loc mai mic, fără ea. Era cinstită, avea o energie pe care puțini o au. Ne-a plăcut de ea, am respectat-o și ne bucurăm să o numim prietenă și după ce s-a terminat competiția. Odihnește-te în pace. Ne-ai părăsit prea devreme„, a transmis directorul general al „Miss World”, pe Facebook.

Citeşte şi Coronavirusul a mai luat viaţa unui artist. Yoshio a murit, după 12 zile de luptă cu COVID-19

Și un reprezentant al agenției a scris un mesaj, după moartea tinerei: „Cu o tristețe imensă, recunoaștem trecerea în neființă a frumoasei și talentatei Amber-Lee Friis„.

Daily Mail scrie că tânăra s-ar fi sinucis din cauza depresiei. Amber Lee Friis era pe jumătate samoancă, tatăl său având astfel de origini. Într-un interviu acordat în 2018 revistei Stuff ea a dezvăluit să a avut o copilărie grea, la 15 ea ea lucrând inclusiv la Pizza Hut, trei seri pe săptămână. Această perioadă a marcat-o profund. „Aveam o viziune negativă față de toate. Mă imaginam ca o femeie bătrână şi grasă„, spunea ea.