Vestea care zguduie lumea showbizului. S-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți!

Jason Derulo a decis să îi spună adio Jenei Frumes, mama copilului său, la doar patru luni de când aceasta a născut.

16 oct. 2021, 17:21
Vestea care zguduie lumea showbizului. S-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți!

Vestea care zguduie lumea showbizului. Anunțul a fost făcut chiar de artist pe pagina personală de Twitter, unde le-a explicat fanilor decizia pe care a luat-o.

Vestea care zguduie lumea showbizului. S-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți!

Totodată, el a mai spus că despărțirea a fost cea mai bună soluție făcând un apel la respectul vieții private, fără prea multecomentarii.

„Eu și Jena am decis să ne despărțim. Ea este o mamă minunată, dar simțim că separarea ne va permite să fim cele mai bune versiuni ale noastre și cei mai buni părinți. Vă rugăm să ne respectați viața privată în aceste momente”, a scris Jason Derulo pe Twitter.

Doar cu o zi înainte ca Derulo să facă marele anunț, Jena a postat pe contul său de Instagram un mesaj în care îi ura la mulți ani cântărețului și în care mărturisea cât de mult îl iubește.

„Sunt binecuvântată să îmi împart ziua de naștere cu iubitul meu. Ești cel mai frumos, muncitor, talentat, amuzant, iubitor om. Mă împlinești cu adevărat și sunt atât de recunoscătoare pentru iubirea pe care ne-o purtăm. Tu și copilul nostru m-ați făcut cea mai fericită fată din lume. Știu că sunt dură, dar tu mă faci blândă și mă ajuți să mă accept așa cum sunt și îți sunt veșnic recunoscătoare pentru asta. Te iubesc extrem de mult, pentru totdeauna.” La scurt timp însă, Frumes a șters postarea.

Cântărețul le spusese fanilor bucuros despre nașterea băiețelului său în luna mai, dezvăluind, totodată, și numele acestuia: „Cea mai fericită zi din viața mea, când l-am adus pe băiețelul nostru (Jason King Derulo) acasă. E atât de norocos să aibă ca mamă o eroină atât de puternică și iubitoare @jenafrumes.”

Și Jena Frumes a scris la momentul respectiv un mesaj emoționant, declarând că: „Viața are acum mult mai mult sens și sunt atât de recunoscătoare. Sunt atât de îndrăgostită de acest băiețel, este tot ce nu am știut niciodată că îmi trebuie.”

Citește și: EXCLUSIV. El e Şerban Ghenea, românul care a asigurat succesul artiștilor internaționali de top. A lucrat la albumele lui Justin Timberlake, Taylor Swift, Adele și mulți alții și a câştigat 16 premii Grammy. „Încerc să ajut artiștii să-și găsească propriul sunet”