Vestea care zguduie lumea sportului. O medaliată olimpică s-a stins din viaţă la doar 19 ani, din cauza unui accident stupid!

Alegna Osorio, olimpică de tineret de doar 19 ani, a murit după ce a fost lovită de ciocan în timpul antrenamentului! Incidentul cumplit s-a petrecut în primăvara aceasta.

30 iul. 2021, 09:30
Vestea care zguduie lumea sportului. O medaliată olimpică s-a stins din viaţă la doar 19 ani, din cauza unui accident stupid!

Vestea care zguduie lumea sportului. Sportiva a fost lovită de un ciocan la un stadion de atletism din Cuba, iar astăzi a pierdut luptaa cu moarta. “Împărtăşim această durere de nesuportat cu familia sa”, a declarat Osvaldo Vento, preşedintele Institutului Naţional pentru Sport din Cuba.

Vestea care zguduie lumea sportului. O medalaită olimpică s-a stins din viaţă la doar 19 ani, din cauza unui accident stupid!

Osorio a ocupat locul patru în proba de aruncarea ciocanului la Jocurile Olimpice de tineret din 2018, la Buenos Aires, şi a câştigat bronzul la Campionatele Pan-Americane under-20, în urmă cu doi ani.

Odată cu anunțarea morții tinerei de 19 ani, care avea un succes răsunător, paginile de pe rețelele de socializare au fost inundate de omagii, cuvinte despre cariera ei înfloritoare și rugăciuni din partea familiei, a prietenilor și a celor dragi, dar și din partea celor care au susținut-o din fața micilor ecrane.

Atunci când se afla pe terenul de antrenament, Alegna Osorio a fost lovită din greşeală de un ciocan. Un atlet a mânuit incorect ciocanul şi l-a aruncat în Alegna Osorio. Victima s-a ales atunci cu o fractură craniană extrem de gravă.

Cu toate acestea, moartea tinerei este una destul de controversată, iar mai mulți sportivi au declarat că nu au voie să dea informații cu privire la moartea ei, fiind reduși la tăcere, împreună cu presa locală.

Citeşte şi: Mirel Rădoi, după eliminarea de la JO 2020: „S-au antrenat cu doar 4 ore de odihnă pe noapte, am avut probleme şi cu alimentaţia”
A câștigat bronz la campionatele panamericane sub 20 de ani în urmă și aspira să-și reprezinte țara la Jocurile Olimpice.

Moartea adolescentei a fost anunţată, vineri, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de aruncătorul american de ciocane Gwen Berry.

„Trimitem toată dragostea către familia ei în acest timp. Este atât de trist ”, a scris Berry pe Twitter.

Citeşte şi: David Popovici, puștiul fenomen printre „rechini”: Primele declarații după ce a devenit al 7-lea cel mai bun înotător din lume la 100 de metri liber