VESTEA CUTREMURĂTOARE pe care a primit-o Paris Jackson înainte de tentativa de sinucidere

Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a încercat să se sinucidă la începutul acestei luni, după depresia prin care a trecut la aflarea rezultatelor unui test ADN.

16 iun. 2013, 13:14
VESTEA CUTREMURĂTOARE pe care a primit-o Paris Jackson înainte de tentativa de sinucidere

Testele ADN au dovedit că Prince este fratele ei biologic doar pe jumătate, cei doi neavând acelaşi tată, informează The Sun, potrivit Mediafax.

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, a ştiut întotdeauna că nu este fiica naturală a superstarului Michael Jackson, dar a fost convinsă că Prince este fratele ei, scrie The Sun, citând o sursă apropiată familiei. Adolescenta a crezut tot timpul că Debbie Rowe este mama lor, iar un bărbat anonim, tatăl lor.

  Dar, când au aflat, în urma testelor ADN, că nu au acelaşi tată, cei doi tineri au fost devastaţi. Paris a fost informată de aceste lucruri pentru a fi pregătită, înaintea unui proces dur, ce are ca miză suma de peste 30 de miliarde de euro. Familia Jackson a dat în judecată firma AEG pentru moartea lui Michael Jackson.

Fiica superstarului s-a confruntat cu o depresie şi a încercat să se sinucidă, pe 5 iunie. Aceasta şi-a tăiat venele şi a înghiţit mai multe pastile. În prezent, adolescenta se recuperează într-o clinică din Los Angeles.

„Paris a vrut mereu să creadă că Michael este tatăl său biologic, dar nu era cazul”, a declarat un prieten de familie. „Era convinsă că ea şi Prince erau fraţi sută la sută. Mereu l-a idolatrizat. Când a aflat că nu sunt fraţi, a căzut într-o depresie profundă”, a adăugat aceeaşi sursă.

Perioada de recuperare a adolescentei este de 30 de zile, după care Paris va petrece mai mult timp alături de mama sa, Debbie. După moartea lui Michael Jackson, Paris a declarat în numeroase rânduri că urăşte „circul” din familia sa, dar a rămas apropiată de bunica ei, Katherine, mama superstarului.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele celor trei copii ai starului – Paris, Prince Michael şi Prince Michael II, cunoscut şi ca „Blanket” -, conform dorinţei starului, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absenţa acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoţii săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o staţiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântăreţului şi câteva organizaţii de caritate. Avocatul John Branca şi producătorul muzical John McClain au fost numiţi administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Katherine Jackson este implicată în această perioadă într-un proces la Los Angeles contra companiei organizatoare de concerte AEG, căreia familia Jackson îi reproşează că a dat dovadă de neglijenţă atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray pentru a avea grijă de sănătatea lui Michael Jackson.


loading...
Partenerii noștri