Vestea cutremurătoare primită de Eliza. Fiica celei mai bătrâne mame din România a izbucnit în lacrimi

Veste teribilă primită de Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Adolescenta a fost îngrozită de vorbele mamei sale și a început instant să plângă.

20 mai 2023, 12:21
Vestea cutremurătoare primită de Eliza. Fiica celei mai bătrâne mame din România a izbucnit în lacrimi

Adriana Iliescu este cum nu se poate mai mândră de fiica sa. Eliza este un copil deștept, bun, ascultător, care învață excelent. Amândouă au parte de o viață frumoasă, liniștită și împlinită. Un episod trist le-a marcat, însă, în urmă cu ceva timp, atunci când Eliza a fost nevoită să afle cum a venit pe lume și, cel mai grav, că nu își va cunoaște tatăl niciodată.

Adriana Iliescu i-a explicat procedura prin care ea a rămas însărcinată și i-a spus fiicei sale că, din păcate, nu își va cunoaște părintele. Vestea a fost una extrem de delicată pentru Eliza, care a început să plângă și să pună foarte multe întrebări.

Din fericire, adolescenta a înțeles situația, iar grija și iubirea mamei ei au făcut-o să depășească momentul.

‘Elizei i s-a explicat procedeul pas cu pas, i s-a povestit cum a evoluat în burtică, ce riscuri au existat, cum s-a născut. I s-a spus și că au existat riscuri mari. A înțeles, asta până la partea în care i s-a explicat că nu își va cunoaște niciodată tatăl pentru că nimeni nu știe cine este acel bărbat. Partea aceea a fost dureroasă, Eliza a avut lacrimi în ochi și a pus un milion de întrebări, nu a fost ușor să înțeleagă. Și pentru Adriana a fost un moment dificil, cum să îi explici copilului tău că ai apelat la o bancă de donatori, că nu știi cine este bărbatul respectiv. Eliza a fost nevoită să accepte în cele din urmă”, au povestit apropiații Adrianei Iliescu, potrivit Playtech.

Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, după o viață în învățământ

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, a lucrat o viață în învățământ, a fost profesor universitar. A predat limba română, a fost și autoare de povești pentru copii. Pentru munca ei, fosta profesoară primește lunar de la stat 5.000 de lei.

Nu este o perioadă geroasă, de unde ger și frig? E chiar bine afară! În casă avem căldură, avem apă caldă, ne este bine, nu ducem lipsă de nimic. Nu ne plângem de nimic. M-a ajutat bunul Dumnezeu, am fost profesor universitar și am o pensie de 5.000 de lei pe lună, nu am probleme cu banii. Păcatul meu ar fi să zic că o duc greu financiar”, a declarat Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu spunea, cu câțiva ani în urmă, că primește lunar și o indemnizație de la Uniunea Scriitorilor.