Vestea teribilă care a îngenuncheat-o pe Mădălina Pamfile

Mama adoptiva a Madalinei Pamfile trebuie sa ajunga de urgenta pe masa de operatie. Medicii i-au depistat artera subclaviculara dreapta infundata in proportie de 70 la suta, iar interventia nu mai suporta amanare.

13 iun. 2014, 10:14

Grijile si supararile adunate de-a lungul timpului au adus-o pe mama adoptiva a Madalinei Pamfile in pragul unei interventii pe cord deschis, scrie cancan.ro. Lenuta Rosca are de mult probleme cu tensiunea, insa, de curand, medicii au depistat ca artera subclaviculara dreapta este infundata in proportie de 70 la suta. Asa ca femeia are nevoie urgenta de by-pass.

Citeşte şi Mădălina Pamfile, în ţinută provocatoare dar cu rochia pătată şi chiloţii la vedere

Nu a recurs pana acum la aceasta interventie tocmai din dorinta de a nu ii mai crea alte griji Madalinei. Mama vitrega a fotomodelului a mai avut pana acum tot felul de probleme de sanatate si mereu fiica ei i-a fost alaturi.

Citeşte şi DRAGOSTE MARE. Mădălina Pamfile L-A ÎNNEBUNIT pe un celebru FOST FOTBALIST

„Mada este foarte sensibila si nu mai vreau sa stea cu grija. Eu ba vin la Bucuresti cu problemele mele cu diabetul, ba ca imi este rau, ba ca una, ba ca alta…nu mai vreau sa o supar. Asa ca am tot amanat operatia asta tocmai ca sa o protejez pe ea. Nu vreau sa-i dai si Madalinei emotiile pe care le am eu. Totusi, o sa trebuiasca sa fac operatia la moment dat „, a declarat mama vitrega a Madalinei.