VEȘTI BUNE! Categoria de persoane care poate renunța la masca de protecție

Autoritățile din Statele Unite ale Americii au decis ca cetățenii care au primit ambele doze ale vaccinului COVID au voie să se întâlnească în grupuri mici fără a purta masca de protecție.

09 mart. 2021, 10:24
VEȘTI BUNE! Categoria de persoane care poate renunța la masca de protecție

VEȘTI BUNE! Directorul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor a explicat că este vorba despre persoanele care au fost vaccinati în urmă cu două săptămâni de la a doua doză a vaccinurilor produse de Pfizer sau Moderna sau la două săptămâni de la prima doză a vaccinului produs Johnson and Johnson.

”Când spun complet vaccinat, mă refer la persoanele care sunt la două săptămâni după a doua doză de vaccinuri Pfizer sau Moderna sau la două săptămâni după o singură doză de vaccin de la Johnson şi Johnson”, a explicat Rochelle Walensky, directorul CDC.

VEȘTI BUNE! Măsura a fost luată pentru a-i ajuta pe americani să revină la normal. Recomandările au fost făcute după ce au fost vaccinaţi complet aproximativ 30 de milioane de americani, adică 9,2% din populaţia ţării.

Citește și: Rafila are cel mai optimist scenariu: „Revenirea la normalitate se face sfârșitul lunii septembrie”

Bill Gates, avertisment teribil în plină pandemie

​Bill Gates a emis o avertizare pentru cei dornici să cumpere Bitcoin urmând strategia de investiții a lui Elon Musk. Fondatorul Microsoft susţine că Elon Musk este probabil asigurat împotriva prăbușirii pieței. Fondatorul Miscrosoft a dat de înțeles că Elon Musk are acces la tehnici de management al tranzacțiilor care nu sunt la îndemâna investitorilor obișnuiți. Întrebat despre probabilitatea ca prețul Bitcoin să evolueze în salturi ca reacție și la un simplu tweet – fără îndoială, o referire la postările lui Musk pe rețele sociale – Gates a spus pentruu Bloomberg că Musk este probabil asigurat împotriva prăbușirii pieței: „Elon are grămezi de bani și este foarte sofisticat, o știți, așa că nu-mi fac griji că Bitcoinul său va merge la întâmplare în sus sau în jos”.

Săptămâna trecută, puțin peste două săptămâni de când a fost anunțată achiziția de 1,5 miliarde de dolari făcută de Tesla, prețul Bitcoin a scăzut cu 20%, de la 58.268$ la 46.624$. Instantaneu, aproximativ 400 de miliarde de dolari au dispărut de pe piața globală a capitalizării monedelor digitale. Destul de interesant, prăbușirea a survenit în câteva ore după ce însuși Musk și-a exprimat opinia că prețurile curente de atunci ale Bitcoin și Ether erau „ridicate”. Fie că a fost o critică sau o încercare de a înlătura temerile de o posibilă investigație a influenței lui Musk asupra prețurilor criptomonedelor, întreaga piață a scăzut după aceea.

 

 


loading...