Veşti bune de la Guvern: Ce bugetari vor primi bani anticipat

Publicat: Miercuri, 27 Mai 2015 14:56 // Actualizat: Miercuri, 27 Mai 2015 14:56 // Sursa: romaniatv.net

Guvernul asigură fondurile necesare plăţii anticipate a unor titluri executorii pentru angajaţii Ministerului Muncii.

Guvernul a alocat miercuri fondurile necesare pentru plata a două tranșe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătorești care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale în favoarea angajaților din Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Astfel, bugetul Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice va fi suplimentat cu suma de 8,9 milioane de lei, necesară pentru plata primelor două tranșe din titlurile executorii aferente anului 2016, dar care se plătesc anticipat în acest an.

În anul 2015, instituțiile și autoritățile publice, precum și celelalte persoane juridice de drept public, pot plăti tranșa/tranșele aferente celui de-al treilea an de la data la care hotărârea judecătorească a devenit executorie.

Plata sumelor s-a eşalonat în patru tranșe egale după cum urmează:

  • Prima și a doua tranșă începând cu 1 martie 2015
  • A treia tranșă începând cu 1 iunie 2015
  • A patra tranșă începând cu 1 februarie 2016.

Sumele plătite se actualizează cu indicele prețurilor de consum publicat de Institutul Național de Statistică.

Potrivit Legii bugetului pentru 2015, în bugetul Ministerului Finanțelor Publice – Acțiuni Generale – a fost prevăzută o sumă globală pentru plata titlurilor executorii din care, prin Hotărâri ale Guvernului, se pot aloca instituțiilor fonduri suplimentare pentru plata acestor obligații.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bani bugetari Finante Guvern procese bugetari salarii instanta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mai 16:04
Răspunde | Votează email 0 email
manuela
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
[email protected]
27 mai 17:58
...fondurile necesare plăţii anticipate a unor titluri executorii pentru angajaţii Ministerului Muncii. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
27 mai 15:17
Votează email 0 email
...plăţii anticipate a unor titluri executorii pentru angajaţii Ministerului Muncii. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
27 mai 15:12
...se pot aloca instituțiilor fonduri suplimentare pentru plata acestor obligații. Sursa: www.romaniatv.net ...
1
EUR
4.8398
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H