Veşti SPECTACULOASE din SHOWBIZ! Două vedete din România sunt însărcinate în CINCI LUNI

Mirela Vaida şi Andreea Bălan sunt însărcinate, ambele în cinci luni. Prezentatoarea TV va naşte al treilea copil, iar cântăreaţa pe al doilea!

25 oct. 2018, 06:32
Veşti SPECTACULOASE din SHOWBIZ! Două vedete din România sunt însărcinate în CINCI LUNI

Mirela Vaida va naşte un băieţel.

„Îmi doresc trei copii, chiar patru. Acum să vedem, dar dacă dă Dumnezeu ca din a treia oară să iasă patru, să fie gemeni şi am scăpat de doi dintr-o lovitură… Poate e greu, dar unde creşte al doilea, creşte şi al treilea, şi al patrulea”, a spus Mirela Vaida, recent, atunci când a fost întrebată despre posibilitatea de a mai avea un copil.

Mirela Vaida are doi copii, pe Carla şi pe Vladimir. Fetiţa a fost născută în 2015, pe 20 februarie. Băieţelul a venit pe lume pe 20 august 2016.

Maria Constantin este în culmea fericirii. Tocmai a făcut MARELE ANUNŢ: vine bebeluşul!

Andreea Bălan va naşte tot prin cezariană, dar este pregătită, mai ales că a învăţat foarte multe din experienţa primei sarcini. Cântăreaţa încă nu a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil, însă a păstrat totul de la Ella Maya în cazul în care va fi tot fetiţă.

„Noi ne dorim încă un copil. Nu e vorba doar de vacanţă, noi ne dorim de câteva luni bune. Nu mai e atât de uşor ca la 20 de ani”, a spus Andreea Bălan în urmă cu câteva luni.