VEŞTI BUNE. Doi dintre răniţii din Colectiv ar putea fi EXTERNAŢI până la sărbători VIDEO

Încep să se audă şi veşti bune în cazul tinerilor răniţi în incendiul din clubul Colectiv. Doi dintre răniţii ajunşi în stare gravă la spital ar putea să-şi petreacă sărbătorile de iarnă acasă. Este vorba de o tânără internată la Spitalul Floreasca şi despre un bărbat care se află la Spitalul de Arşi, informează România TV.

10 dec. 2015, 07:08

Irina Cătălina Popa, în vârstă de 26 de ani, se numără printre supravieţuitorii catastrofei de la Colectiv. Ea a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, însă acum se simte mai bine. Arsurile i se vindecă fără complicaţii, iar la aparatul respirator nu mai sunt probleme.

Weekendul trecut, Irina a fost vizitată de principesa Margareta care i-a dăruit un tablou.

„Să ne rugăm împreună pentru cei dispăruţi şi pentru familiile care sunt în suferinţă şi pentru victimele care încă sunt în spitale”, a spus principesa Margareta.

Veştile bune vin şi de la Spitalul de Arşi. Miluţă Flueraş, în vârstă de 30 de ani, care a suferit arsuri grave în cumplita noapte de 30 octombrie, a postat pe Facebook un mesaj optimist: „La o săptămână după operaţie, grefele arată bine. Cu puţin noroc, de Crăciun sunt acasă!„.

De la geamul salonului în care este internat, el a fotografiat curtea spitalului. Imaginea, în alb negru, a postat-o pe internet, urmată de mesajul: „Ultima săptămână în spital„.

Citeşte şi 40 de zile de la TRAGEDIA din clubul Colectiv: Un sobor de preoţi a oficiat o slujbă şi s-au aprins lumânări VIDEO