Veşti bune pentru CRISTI BORCEA: Ce a decis instanţa

Fostul acţionar al clubului din Ştefan Cel Mare poate respira uşurat. Judecătorii i-au acordat o pauză în războiul pe care îl are cu avocata Simona Voiculescu.

04 iun. 2014, 06:56
Veşti bune pentru CRISTI BORCEA: Ce a decis instanţa

Cristi Borcea a scăpat momentan de un proces. Aflat în spatele gratiilor, închis pentru evaziunile fiscale din Dosarul Transferurilor, Cristi Borcea poate răsufla liniştit. Instanţa a amânat până în toamnă judecarea procesului deschis pe numele lui de avocata Simona Voiculescu, cea care susţine că are o fetiţă de şapte ani cu Borcea, urmare a unei relaţii extraconjugale.

BOMBĂ! Cristi Borcea şi Victor Becali ies din puşcărie

Avocata a renunţat la proces

De altfel, deşi au trecut patru termene de la începutul acestui proces – deschis în februarie – lucrurile nu au înaintat nicicum. Este posibil ca avocata să renunţe la cererea de stabilire a paternităţii. Aceeaşi mişcare a făcut-o şi în anul 2007, când a încercat, la Judecătoria Cornetu din judeţul Ilfov, să-l determine pe Borcea să-şi recunoască fiica. Atunci, Voiculescu a renunţat la orice pretenţie după numai trei termene de judecată. Un semn – ar spune unii – că fostul dinamovist a ajuns la o înţelegere cu aceasta.

Cristi Borcea şi Victor Becali, VICTORIE MARE în INSTANŢĂ

Pe Simona Voiculescu şi Cristi Borcea nu îi leagă doar procesul pentru copil. Cei doi au deţinut anii la rând un restaurant, printr-o firmă la care erau asociaţi: Dibor Grup SRL, cu sediul în Centrul Vechi al Capitalei. Firma a fost înfiinţată în 2004, în perioada în care acţionarul Dinamo era cu Mihaela. Pentru Cristi Borcea pretinsa relaţie extraconjugală cu Voiculescu nu a fost singura. Actuala soţie, Alina Vidican, a fost şi ea amanta milionarului. În plus, presa speculează şi o legătură a acestuia cu Valentina Pelinel.