Vești bune pentru iubitorii de călătorii. Blue Air a introdus un nou zbor direct

Compania aeriană Blue Air a introdus un nou zbor direct către Mykonos în programul de vară din 2021. Prețurile încep de la 49,99 de euro, iar toate rezervările includ schimbarea gratuită a datelor de călătorie.

17 feb. 2021, 19:18
Vești bune pentru iubitorii de călătorii. Blue Air a introdus un nou zbor direct

Vești bune pentru iubitorii de călătorii. Blue Air a introdus un nou zbor direct către Mykonos în programul de vară 2021. Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare, iar prețurile încep de la 49,99 de euro, cu taxe incluse. Toate rezervările includ schimbarea gratuită a datelor de călătorie.

Citește și: Concedieri în masă la TAROM. Aproape 700 de angajaţi vor fi daţi afară

În perioada 28 aprilie – 22 septembrie 2021, Blue Air va opera zboruri săptămânale între Bucuresti Otopeni si Mykonos, mai spun reprezentanții companiei. Blue Air oferă astfel clienților posibilitatea de a-și plănui mult-așteptata vacanță optând pentru cinci cele mai populare insule mediteraneene: Creta, Zakynthos, Rodos, Sardinia și Mykonos.

Vești bune pentru iubitorii de călătorii. Compania aeriană low-cost Blue Air va intra pe piața imobiliară printr-un proiect amplu, cu centru de trainig, birouri, hotel și locuințe, evaluat la peste 100 de milioane de euro și amplasat lângă Pădurea Băneasa

Terenul, în suprafață de circa 9,4 hectare, pe care se află o pădure de salcâmi, a fost adus în grupul Blue Air de acționar printr-o firmă specială, Blue Air Investiții. Planul este de construire de imobile cu funcțiuni mixte: hotel, birouri, locuințe și comerț, cu înălțimi de 9 și 11 etaje.

Pierderile economice suferite în contextul pandemiei COVID-19 au determinat însă compania aeriană Blue Air să apeleze recent la un împrumut de circa 300 milioane de lei, garantat de către statul român și pentru care a fost pusă ipotecă de rang I atât pe teren, cât și pe pădurea adiacentă. Luna trecută, Blue Air a încasat prima tranșă din credit și a anunțat că începe să ramburseze sumele datorate pasagerilor care și-au anulat zborurile încă din primăvară. Astfel, planul imobiliar este amânat pentru o dată viitoare, însă nu este abandonat. Un astfel de proiect ar necesita o investiție de peste 100 de milioane de euro, potrivit calculelor Profit.ro bazate pe indicatorii urbanistici aprobați în vecinătate.


loading...