Veşti bune pentru mii de români! Banii au fost alocaţi astăzi de Guvern. Până când vor intra în conturile oamenilor

Veşti bune de la Guvern pentru mii de români, după ce în cursul zilei de miercuri au fost aprobate o serie de suplimentări ale bugetului în această privinţă.

12 iun. 2019, 15:04
Veşti bune pentru mii de români! Banii au fost alocaţi astăzi de Guvern. Până când vor intra în conturile oamenilor

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 650 de milioane de lei pentru restituirea taxei auto, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

Veste BOMBĂ de la Finanţe. Sute de mii de români vor primi BANI de la ANAF. Care sunt condiţiile 

„Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019. Este vorba despre o suplimentare cu 650 de milioane de lei pentru a se acorda banii plătiţi pentru timbrul de mediu, taxa auto, în funcţie de denumirea pe care a avut-o această taxă de-a lungul timpului. Ştiţi că termenul limită este de 30 iunie. Până acest moment au fost plătite deja sume totale în valoare de 3,1 miliarde de lei”, a spus Nelu Barbu, la finalul şedinţei Executivului.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a precizat că suma suplimentară acordată Ministerului Mediului acoperă toate solicitările privind restituirea taxei auto.

TAXA AUTO 2019, pe ordinea de zi a şedinţei de guvern de miercuri. Ce acte s-au adoptat 


loading...