Veşti bune pentru Simona Halep: Garbine Muguruza, eliminată de la Beijing

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, locul 1 WTA, s-a retras de la turneul Premier Mandatory China Open, în al doilea set disputat contra cehoaicei Barbora Strycova.

02 oct. 2017, 10:43
Veşti bune pentru Simona Halep: Garbine Muguruza, eliminată de la Beijing

Garbine Muguruza s-a accidentat la un coapsa stângă la turneul de la Tokyo și nu a reușit să se recupereze, mai ales că a continuat să joace la Wuhan și la China Open. În primul set contra Barborei Strycova, Muguruza a reușit să câștige un singur game, vizibil deranjată de accidentarea de la piciorul stâng.

În al doilea set, sportiva a decis să se retragă, în condițiile în care era condusă cu 2-0. Ea își va păstra primul loc în clasamentul Race, care contează pentru Turneul Campioanelor, unde a adunat 5.491 puncte, fiind urmată de Karolina Pliskova, cu 5.085 puncte, și Simona Halep, cu 5.025 de puncte.
Şi americanca Sloane Stephens, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 15, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 6-0, de compatrioata ei, Christina McHale, locul 71 WTA, venită din calificări, în manşa I a China Open.

Stephens a pierdut în 62 de minute. Ea nu a câştigat niciun meci după ce s-a impus în finala US Open.

La Wuhan, Stephens a fost învinsă, cu scorul de 6-2, 6-2, de chinezoaica Qiang Wang, locul 55 WTA, într-o oră şi zece minute.

Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) joacă astăzi (în jurul orei 16:00) împotriva Magdalenei Rybarikova (Slovacia, 28 de ani, locul 28 WTA), în turul al doilea al turneului WTA Premier Mandatory de la Beijing.