Veşti bune pentru şoferi, carburanţii se ieftinesc din nou. Motorina se apropie de pragul de 4 lei pe litru

La o zi de la precedenta ieftinire, OMV Petrom, cea mai mare companie de pe piaţa carburanţilor, a ieftinit din nou benzina şi motorina. Şi ruşii de la Lukoil scad preţurile, ceea ce face ca motorina să se apropie vertiginos de pragul de 4 lei pentru un litru.

19 ian. 2016, 09:07
Veşti bune pentru şoferi, carburanţii se ieftinesc din nou. Motorina se apropie de pragul de 4 lei pe litru

OMV Petrom a ieftinit benzina şi motorina cu 3 bani pe litru, după ce, cu o zi în urmă, operase reduceri de 5 bani pe litru la motorină şi 4 bani pe litriu la benzină. După ieftinirea de azi, la cele mai ieftine staţii ale companiei, preţul la motorină, carburantul preferat al românilor, a coborât sub nivelul de 4,1 lei pe litru. Şi Lukoil a ieftinit carburanţii, cu cinci bani pe litru

Astfel, la staţia Petrom din oraşul Odorheiu Secuiesc, de pe strada Beclean, preţul motorinei standard a ajuns la 4,07 lei pe litru, iar benzina a ajuns la un preţ de 4,69 lei pe litru. Această staţie este cea mai ieftină din ţară a companiei , pentru motorină.

În acelaşi oraş, Lukoil afişează la staţia pe care o deţine pe strada Rakoczi Ferenc un preţ chiar mai mic, şi anume 4,05 lei pe litru, pentru motorină.

Citeşte mai multe pe economica.net