Veşti bune pentru şoferi. Se dau vouchere de combustibil şi de cumpărături. Ce condiţii trebuie îndeplinite

Şoferii care nu au înregistrat nicio abatere în 2019 pot primi vouchere de combustibil sau de cumpărături. Totul face parte dintr-o campanie lansată de Poliţia Română.

21 mai 2020, 13:29
Veşti bune pentru şoferi. Se dau vouchere de combustibil şi de cumpărături. Ce condiţii trebuie îndeplinite

Poliţia Română a lansat o campanie pentru şoferii care nu au înregistrat nicio abatere în anul 2019. Aceștia pot câștiga vouchere de combustibil sau de cumpărături.

„Ești șofer de nota 10?

Hai la concurs!

#PolițiaRomână și Asociația Green Road răsplătesc șoferii care nu au înregistrat nicio abatere în 2019!

Intră pe https://greenroad.ro/soferi-de-nota-10/, înscrie-te la concurs în perioada 20 mai – 20 iunie 2020 și poți câștiga vouchere de combustibil, vouchere de cumpărături sau cursuri gratuite de conducere defensivă!

#ȘoferiDeNota10″, este mesajul postat pe de Poliția Română, pe Facebook.

George Hurdubai, un şofer din Iaşi, a fost răsplătit anul trecut cu vouchere de carburant.

„Am respectat regulile, nu ne-am chinuit, asta e clar. Nu de puţine ori se întâmplă ca să fie greu din cauza traficului şi din cauza colegilor de trafic care forţează limitele dar dacă vrei şi nu esti presat de situaţia, se poate merge în regulă. E bine să fii corect şi să mai primeşti şi premii pe motivul acesta, deşi normalitatea ar trebui să fie normală”, a spus George Hurdubai.

Asociaţia care a gândit campania a preluat ideea din Emiratele Arabe Unite.

„Aveau nişte bile albe pe care le adunau pe parcursul anilor în care nu aveau abateri rutiere, dacă aveai o abatere minoră, primeai puncte de penalizare dar nu şi puncte amendă”, a spus Paul Iacob, de la asociația Green Road, potrivit Mediafax.

România este pe primul loc la numărul victimelor rezultate în urma accidentelor rutiere în Uniunea Europeană.

Citeşte şi Vouchere de 50 de euro pentru orice familie care ia masa în oraş. Capitala europeană care cheamă oamenii în stradă


loading...