Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic

Această veste bună vine în urma încheierii a trei retrograde majore, sub puterea cărora am fost la granița dintre ani.

25 ian. 2023, 11:50
Vești bune! ZERO planete RETROGRADE timp de 3 luni. Scapăm de haosul cosmic

Planete retrograde 2023. La fel cum sugerează și prefixul „retro”, planetă retrogradă este aceea care să se miște invers din perspectiva noastră de pe Pământ. Și impactul astrologic este la fel de retroactiv, împingându-ne să revizuim poveștile anterioare, mai degrabă decât să ne sprijine în noi eforturi. Efectul? O energie de tip „un pas înainte, doi pași înapoi” care dă o reputație proastă retrogradelor.

Dar, din 22 ianuarie 2023, am intrat într-o perioadă de timp în care cosmosul va opri complet frânele. Adică, nicio planetă importantă nu este retrogradă până pe 21 aprilie, permițându-ne tuturor să accelerăm cu ușurință.

Horoscop februarie 2023. Zodia fericită a lunii! Va avea noroc triplu la bani, carieră și în iubire

Această veste bună vine în urma încheierii a trei retrograde majore, sub puterea cărora am fost la granița dintre ani. Marte și-a încetat retrogradul în 12 ianuarie. L-a urmat Mercur în 18 ianuarie, iar din 22 ianuarie s-a oprit din retrograd și Uranus. În timp ce revizuirea și reevaluarea aferente servesc cu siguranță un scop – această reflecție ne oferă o șansă de a învăța din acțiunile noastre, până la urmă – retrogradele pot fi o bătaie de cap în timp ce se întâmplă, aparent împiedicând înainte mişcare.

Horoscop februarie 2023. Ce zodii vor fi binecuvântate în această lună

Fără planete retrograde. Toate pânzele sus!
Când toate planetele sunt în mișcare directă, avem capacitatea de a merge să îndeplinim ceea ce dorim. Iar acum suntem eliberați de această energie până pe 21 aprilie. O fereastră de trei luni în care Universul ne dă tuturor undă verde pentru a merge mai departe. Fără retrograde planetare înseamnă, în esență, lipsa unei opoziții. La fel ca toate planetele aflate în mișcare directă, avem tendința de a avansa mai repede, de asemenea, în perioadele în care nicio planetă nu este retrogradă. Simțim că poveștile din viața noastră se desfășoară mai rapid și mai ușor. Asta ar putea însemna, de asemenea, oameni, lucruri sau evenimente noi care încep să ți se prezinte, toate oferind oportunitatea de a merge mai departe pe drumul pe care îl ai de parcurs în viață.

Dar pentru că acest progres poate avea loc cu o viteză mare în perioadele fără retrograde, este important să ții cont de direcția exactă în care te îndrepți. Poate apărea un efect de bulgăre de zăpadă în orice direcție ai merge. Așa că este foarte important să alegi calea cu înțelepciune.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.