Veşti CUMPLITE despre starea prezentatoarei tv rănită grav în accident de ATV. A ieşit din comă dar…

Andreea Deneş, prezentatoarea tv care a fost implicată în mini-vacanţa de 1 Mai într-un grav accident cu ATV-ul, a ieşit din comă, dar nu poate vorbi.

28 mai 2014, 20:00
Veşti CUMPLITE despre starea prezentatoarei tv rănită grav în accident de ATV. A ieşit din comă dar…

Veşti bune pentru familia Andreei Deneş, tânăra internată de aproape o lună, după teribilul accident cu ATV-ul, din staţiunea Azuga. Potrivit cancan.ro, prezentatoarea tv a fost până de curând în comă indusă, iar zilele trecute a fost mutată de la Terapie Intensiva la secţia de neurologie.

Medicii au spus că Andreea are o stare generală bună, dar nu spectaculoasă. Ea s-a trezit din comă, dar deocamdată nu poate vorbi.

Andreea Deneş este în regulă, are o stare generală bună. A fost operată luni la claviculă, a fost fixată. Are o stare generală bună, nu spectaculoasă. A ieşit din comă, este mutată pe secţie. Probabil va mai sta internată câteva zile. S-a trezit, dar nu vorbeşte, răspunde la solicitări, mişcă mâna„, spus un medic.

În mini-vacanţa de 1 Mai, Andreea a fost împreună cu câţiva apropiaţi în staţiunea prahoveană Azuga. Ea a închiriat un ATV cu o prietenă, Diana, iar la un moment dat vehiculul s-a răsturnat. Diana a murit pe loc, iar Andreea a fost transportată de urgenţă la spital.

Citeşte şi Imagini cu tânăra care a murit în accident cu ATV-ul. „Trăia fiecare clipă ca şi cum era ultima”