Veşti de ultimă oră despre Michael Schumacher: Informaţii optimiste despre starea pilotului

Michael Schumacher, campionul german de Formula 1, aflat în comă, a învins o infecţie pulmonară, a anunţat ziarul Bild în ediţia sa de vineri.

14 feb. 2014, 10:24
Veşti de ultimă oră despre Michael Schumacher: Informaţii optimiste despre starea pilotului

Bild scrisese miercuri că la Schumacher a fost diagnosticată săptămâna trecută o infecţie pulmonară, ziarul precizând vineri că fostul pilot a contractat boala cu „mult înainte”. Cotidianul nu a explicat ce înţelege prin „mult înainte”, scrie Agerpres.

„Boala nu mai prezintă în această săptămână un pericol presant, conform ultimelor observaţii”, adaugă Bild, conchizând: „Schumi a câştigat deja lupta cu infecţia pulmonară”.

Schumacher este în comă indusă în clinica din oraşul francez Grenoble, unde a fost transportat după gravul accident de schi pe care l-a avut la sfârşitul lui decembrie în staţiunea Meribel din Alpii francezi.

Joi, familia lui Michael Schumacher a indicat, prin purtătoarea sa de cuvânt, că ea ‘crede în continuare cu toată tăria’ în vindecarea septuplului campion de Formule 1, aflat în faza de trezire progresivă dintr-o comă indusă.

Săptămâna trecută, spitalul din Grenoble a dezminţit zvonul că pilotul german ar fi decedat.