Veşti EXTRAORDINARE despre copilotul lui Adrian Iovan, la două luni de la tragicul accident

Tânărul copilot care a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni se simte din ce în ce mai bine şi este nerăbdător să meargă din nou. La două luni de la tragicul accident, Răzvan Petrescu se recuperează zilnic cu un medic specialist.

24 mart. 2014, 08:35
Veşti EXTRAORDINARE despre copilotul lui Adrian Iovan, la două luni de la tragicul accident

Copilotul lui Iovan vrea să meargă la locul accidentului să aprindă o lumânare imediat ce va putea merge din nou.

Se recupereaza foarte bine, face exercitii in pat, cu un medic specialist. Acum cateva zile era foarte determinat sa se ridice si sa mearga. Mi-a zis: mama, eu ma ridic si merg. Vreau sa ma duc la Horea sa aprind o lumanare. I-am zis ca nu are voie, si mi-a zis ca in momentul in care va invata din nou sa mearga va pleca sa aduca un omagiu celor morti. Pastreaza vii amintirile cu mentorul lui, ne vorbeste mereu despre Adrian Iovan„, a povestit mama lui Razvan Petrescu pentru cancan.ro.

CITEŞTE ŞI Adrian Iovan, comemorat de femeile din viaţa lui la cimitir. Gestul Romaniţei te va impresiona

 „Razvan sta doar in pat si asculta muzica, asteapta mereu telefoanele medicilor care au fost cu el in avion. Au ramas apropiati si se intreaba de sanatate. Pana in prezent nu a mai fost audiat de catre procucori, decat o singura data, in spital, inainte sa fie externat. Se uita la tot ce ce discuta pe seama accidentului si cateodata nu-i vine sa creada cate neadevaruri se spun. O sa vorbeasca cand o sa fie pregatit…”, a mai spus mama copilotului.

Răzvan Petrescu are doar 23 de ani şi a fost grav rănit în accidentul aviatic în care şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion.