Veşti groaznice despre Gerard Depardieu

Julie, fata celebrului Gérard Depardieu (64 de ani), face dezvăluiri şocante. Aceasta a mărturisit, pentru ziarul francez Le Monde, că şi-a făcut cinci operaţii estetice la nas ca să nu semene cu tatăl ei şi că e de părere că starul nu va mai apuca să trăiască cinci ani.

07 dec. 2013, 09:22

Actriţa Julie Depardieu (40 de ani) a mărturisit pentru ziarul francez că a apelat până acum de cinci ori la operaţii estetice la nas pentru că a moştenit trăsăturile tatălui său şi nu a vrut să semene cu el. În plus, se pare că nu are cuvinte de laudă la adresa starului, ci din contră. Aceasta le-a spus jurnaliştilor francezi că, deşi actorul face 65 de ani în curând, nu crede că va ajunge la vârsta de 70 de ani din cauza consumului exagerat de alcool şi mâncare.

“Peste cinci ani nu va mai fi printre noi. El este următorul pe listă. Sunt sigură”, a declarat Julie. Mai mult, insultele la adresa tatălui ei nu se opresc aici. “Este un huligan. Zice una şi face alta, nu trebuie să ai încredere în el”, a mai spus actriţa, potrivit libertatea.ro.

Totodată, Julie a adăugat că niciodată cei din familia ei nu au fost apropiaţi, iar de Crăciun, de fiecare dată când se întâlnesc, se ceartă cumplit.