Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Cu mersul nu se mai descurcă deloc”

Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson. Actriţa cunoscută pentru personajul Coana Chivu, dintr-o reclamă la iaurt, a împlinit zilele trecute venerabila vârstă de 69 de ani.

21 iul. 2022, 12:40
Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson: „Cu mersul nu se mai descurcă deloc”
Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab

Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab. Din păcate, nu s-a putut bucura foarte mult de aniversarea ei, deoarece starea de sănătate nu este una foarte bună. De câţiva ani, vedeta a fost diagnosticată cu Parkinson, care i-a afectat grav mersul, vorbirea, dar şi creierul.

Citeşte şi: Nataşa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson: „Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”

Veşti noi despre actriţa Nataşa Raab

Nu este prima dată când actrița se confruntă cu probleme de sănătate. În urmă cu mai bine de 20 de ani, îndrăgita actriță a fost diagnosticată cu cancer uterin. Recent, prietena sa, Vicki, a oferit noi detalii despre starea de sănătate a Natașei Raab.

Natașa este cu noi, la căsuța noastră de la țară, la aer curat. O serbăm cu tort, pui la cuptor, turtițe calde și cu ardei copți. Boala din păcate stagnează. Vorbește foarte greu, iar cu mersul nu se mai descurcă deloc. Cu tratamente, am tot sperat. Dar nici neurologii nu știu, ridică din umeri, nu mai speră. De fapt, acum toți medicii ridică din umeri, oriunde te-ai duce. Mai bine mori, decât să ajungi prin spitale”, a declarat Viki, prietena de suflet a actriței, pentru Ego.ro.

Din păcate, mulți colegi de breaslă au dat-o uitării, de când a fost diagnosticată cu Parkinson. De ziua ei, doar câțiva cunoscuți au sunat-o, pentru tradiționalele urări: ”Dintre marii artiști nu a sunat-o mai nimeni, doar câțiva prieteni. Cei de vârsta dânsei poate că au și ei problemele lor, iar cei tineri nu o mai cunosc”.

Natașa Raab s-a născut la Huedin și a purtat numele de Natașa Rab – Guțul, pe 15 iulie 1953. A copilărit apoi la Cluj, într-o familie în care toată lumea cânta. A absolvit Liceul Gheorghe Barițiu din Cluj-Napoca și Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București (1988), la clasa profesorului Mircea Albulescu.

În tinerețe, pe când era studentă la Cluj, a studiat canto cu Stela Simonetti și a interpretat jazz pe scena Casei de Cultură a Studenților și a Casei Armatei din Cluj și muzică populară la ansamblul „Mărțișorul”. De asemenea, a fost în tinerețe și manechin la Centrul de Creație UCECOM condus de Zina Dumitrescu (1979-1988). În perioada studenției, a jucat pe scena Teatrului Național din Cluj, împreună cu actorul George Motoi.