Veşti proaste pentru Becali înainte de CHELSEA-STEAUA

CHELSEA-STEAUA va fi văzut de Gigi Becali la Jilava. Transferat de la Poarta Albă la Jilava pentru o perioadă determinată de timp care trebuia să expire aseară, George Becali a aflat că este nevoit să mai stea cel puțin două zile în penitenciarul pe care l-a denumit "lagăr de exterminare" din cauza unor proceduri care nu s-au pus în aplicare.

10 dec. 2013, 07:45
Veşti proaste pentru Becali înainte de CHELSEA-STEAUA

În ciuda faptului că întoarcerea lui Gigi Becali la Poarta Albă era anunțată, latifundiarul din Pipera nu se va întoarce în județul Constanța din cauza faptului că la Penitenciarul Jilava nu a ajuns foaia de transfer. Prin urmare, patronul Stelei va fi nevoit să-și amîne reîntoarcerea cel puțin pînă miercuri. „Trebuia să plece aseară de la Jilava, însă a aflat că mai stă cel puțin două zile. Nu i-a venit foaia de transfer, iar această situație mai poate dura! Depinde doar de momentul în care cele două închisori rezolvă această mică problemă”, au dezvăluit surse de la Jilava.

„Este bine din punct de vedere psihic!”

Surse din cadrul penitenciarului au dezvăluit că Gigi Becali nu dă semne că ar fi afectat de această decizie. „Este cu gândul la zilele în care va putea să se ducă să muncească în libertate! Câteva zile la Jilava nu l-au afectat, este la fel cum îl știe toată lumea! Am înțeles că și ieri în fața instanței a fost puțin sfidător. Asemenea atitudine o are cineva care e puternic din punct de vedere mental”, au încheiat angajații din cadrul penitenciarului de lângă Bucureşti, scrie fanatik.ro