Veşti proaste pentru Mihaela Rădulescu de la Felix: „Nu sunt sigur dacă vreau să mă căsătoresc vreodată”

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu s-au distrat împreună la mare de 1 mai şi au mâncat mici. Seara s-au uitat la "Românii au Talent", iar paraşutistul autriac a declarat că aproape că nu şi-a recunoscut iubita la televizor. Distracţia a luat sfârşit pentru cei doi amorezi care s-au întors deja la Bucureşti pentru maratonul "Wings for life" de duminică din Capitală.

03 mai 2015, 09:48
Veşti proaste pentru Mihaela Rădulescu de la Felix: „Nu sunt sigur dacă vreau să mă căsătoresc vreodată”

Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu trăiesc clipa şi se pare că nu îşi fac planuri de viitor. Sportivul austriac a declarat la ştirile sportive de la Pro Tv că a petrecut pe cinste la mare de 1 mai. Cei doi au fost cu mai mulţi priteni într-un club de fiţe din Mamaia, iar seara şi-a urmărit iubita în juriul de la „Românii au talent”.

TRIUNGHI AMOROS. Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, în acelaşi club din Mamaia FOTO

„E atât de ciudat când o văd la televizor, pentru că arată diferit! N-am vorbit niciodată de nuntă pentru că nu sunt sigur dacă vreau să mă căsătoresc vreodată! De 1 mai am mâncat mici şi am fost pe plajă la Mamaia”, a spus Felix Baumgartner la Pro Tv.

Felix a venit în România pentru maratonul Wings for Life. El va conduce maşina care îi va prinde din urmă pe concurenţi. 90.000 de oameni vor alerga pentru cei care nu pot în maratonul care se ţine simultan în 35 de ţări. Între ei şi fostul rugbist, George Baltă, care a ajuns în scaunul cu roţile în urmă unui accident.