Veşti proaste pentru românii cu credite. Câţi bani le scoate de pe card "taxa pe lăcomie"

Publicat: Miercuri, 16 Ianuarie 2019 12:09 // Actualizat: Miercuri, 16 Ianuarie 2019 12:09 // Sursa: romaniatv.net

Introducerea de către Guvern a taxei pe lăcomie va avea efecte negative pentru români. Apariţia taxei va însemna o majorare a dobânzilor creditelor și, în plus,  vor exista mai puţine variante de creditare.

Foto: youtube.ro

Taxa pe lăcomie a fost introdusă de la 1 ianuarie 2019 și va avea efecte negative pentru românii care au sau vor lua credite de la bănci, pentru că dobânzile vor fi majorate.

„În evaluarea impactului taxei de către Banca Naţională a României se arată că băncile vor intra pe pierderi semnificative în 2019 şi 2020. Acest lucru va însemna o creştere a dobânzilor la credite pentru populaţie şi firme, precum şi o încetinire a ritmului de creditare. În acelaşi timp, [taxa] va antrena noi presiuni inflaţioniste care vor fi alimentate şi de alte majorări de taxe (în energie, telecom), care, împreună, vor eroda puterea de cumpărare şi vor diminua veniturile populaţiei”, a precizat, pentru avocatnet.ro, Alexandra Smedoiu, partener servicii fiscale la Deloitte România.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
credite credite romani ordonanta Teodorovici taxa pe lacomie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H