Vești teribile despre Regele Charles. S-a bucurat de încoronare, dar l-a lovit necazul

Vești teribile pentru Regele Charles. Suveranul ar urma să aibă probleme grave, potrivit declarațiilor făcute de un clarvăzător celebru.

20 mai 2023, 19:28
Vești teribile despre Regele Charles. S-a bucurat de încoronare, dar l-a lovit necazul

Nicolas Aujula, un mentalist celebru, a făcut un anunț teribil pentru Regele Charles. Bărbatul, care a prezis pandemia de Coronavirus, incendiul de la Notre-Damme, dar și faptul că Donald Trump va pierde alegerile, nu are deloc vești bune pentru suveranul Marii Britanii.

Acesta spune că Regele Charles ar urma să aibă probleme grave de sănătate, care nu îi vor permite să-și ducă la bun sfârșit sarcinile monarhice.

De asemenea, probleme ar urma să apară și pentru întreaga monarhie britanică, pe fondul unei crize economice.

Regele Charles al III-lea refuză să mănânce aceste cinci alimente. Monarhul are și instrucțiuni clare despre cum trebuie să arate ceașca din care bea ceai

Regele Charles al III-lea are anumite obiceiuri alimentare destul de ciudate la care, cu siguranță, nimeni nu s-ar fi gândit.

Regula regală interzice consumul anumiror alimente, precum usturoiul și crustaceele, dar Regele Charles al III-lea refuză să consume și alte lucruri. Iată câteva dintre acestea.

Foie Gras – Chiar dacă este considerată o delicatesă în întreaga lume, Regele refuză să mănânce. Preparatul a fost interzis în bucătăriile regale în 2008, după ce un rezident din Bristol i-a scris Regelui, pe atunci Prinț, descriind problemele legate de bunăstarea animalelor din jurul preparatului.

Ciocolată – Regele Charles detestă ciocolată, pe când mama lui, Regina Elisabeta a II-a, o iubea. Fostul manager al echipei culinare galeze Graham Tinsley MBE, a confirmat acest lucru.

Cafea – Dacă unele persoane nu se pot trezi fără cafea, Regele Charles preferă să nu audă de ea. În schimb, acesta preferă ceaiul. Conform unor rapoarte, există reguli clare pentru fiecare tip de ceai consumat de monarh, cât și ce tipuri de îndulcitori trebuie să fie adăugați la ceaiul său. Contează foarte mult și unde este amplasat mânerul ceștii și lingura.

Biscuiți – Regelui îi plac foarte mult biscuiții americani făcuți cu un, cartofi și cereale. Însă, există și aici o problemă, îi preferă numai atunci când sunt calzi. Aceștia trebuie să fie preîncălziți la o anumită tempreatură, pentru că altfel refuză să îi mănânce.

Carne și lactate – Monarhul a dezvăluit în urmă cu doi ani, într-un interviu pentru BBC Breakfast 2021, că, pentru a suține obiceiurile alimentare durabile, nu consumă „carne și pește două zile pe săptămână”. Acesta evită să consume orice formă de produse lactate timp de o zi pe săptămână.