Veşti triste la PRO TV! Este vorba despre Neti Sandu

Neti Sandu a dezvăluit cum se descurcă în această perioadă marcată de coronavirus şi restricţiile impuse de autorităţi.

30 apr. 2020, 18:49
Veşti triste la PRO TV! Este vorba despre Neti Sandu

Neti Sandu continuă să meargă la muncă, dar, în rest, toată viața ei s-a schimbat, conform interviului acordat celor de la Viva!.

„Plec și mă întorc cu aceeași mașină, condusa de același sofer! Trecem în fiecare dimineață pe lângă trei echipaje de poliție și nu ne-a oprit nimeni niciodată. Avem și eu, și soferul mască, mănuși! Ne dezinfectam! Ajung în redacție, din nou, dezinfectant. Apoi, mă duc la machiaj, curăț masa, pensulele. La fel se întâmplă și cu biroul în care stau. Pentru că ajung prima, dezinfectez calculatorul și tot ce este acolo. Până la plecare mă mai spăl de câteva ori pe maini, iar cu dezinfectant nu mă mai dau la fel de des ca la început, pentru că mi-am făcut răni la mâini”, a spus Neti Sandu.

Olivia Steer revine în plină pandemie de coronavirus şi atacă restricţiile autorităţilor: „E un genocid!”

„Iar dacă mă duc și la cumpărături, sterilizarea de acasă dureaza cam cât shopping-ul, cu dat totul la spălat! Și, în afară de toate astea, scrisul e diferit pentru că e greu de interpretat un mercur, de exemplu, în casa drumurilor, din poziția stând acasă! Zilnic! Și sâmbăta și duminica! Înainte îmi era greu să spun lucruri diferite pentru weekend, dar acum e mai rău decât un weekend normal! Și stau și mă gândesc cum s-au putut anestezia planetele ca să țină o omenire pe loc, ba mai mult, să-i și suprime pe oameni”, a adăugat prezentatoare Horoscopului de la Pro TV.

Neti Sandu a mai dezvăluit că a trecut peste necazurile inerente în viaţa fiecăruia cu ajutorul terapiei, fără care n-ar fi putut face față lucrurilor care au urmat, „printre care și pandemia”.


loading...