FCSB-HAJDUK SPLIT LIVE EUROPA LEAGUE. Vestiarul croaţilor stă pe un butoi de pulbere înaintea duelului cu steliştii

FCSB-HAJDUK SPLIT LIVE EUROPA LEAGUE. După 0-0 la Split, FCSB joacă joi, pe Național Arena returul cu Hajduk pentru un loc în play-off-ul UEFA Europa League. Formația lui Dică are motive de bucurie, mai ales că vestiarul croaților stă pe un butoi de pulbere.

14 aug. 2018, 07:53
FCSB-HAJDUK SPLIT LIVE EUROPA LEAGUE. Vestiarul croaţilor stă pe un butoi de pulbere înaintea duelului cu steliştii

FCSB-HAJDUK SPLIT LIVE EUROPA LEAGUE. Cea mai mare problemă a lui Hajduk este legată de căpitanul Zoran Nizic, scrie digisport.ro. Acesta se află în mijlocul unui scandal de proporții cu oficialii clubului și a anunțat că nu mai vrea să joace pentru Hajduk, scrie sport.ro.

Citeşte şi FCSB – HAJDUK SPLIT 2018. Anunţ important pentru fani: cât costă biletele şi cine sunt arbitrii. PROGRAMUL CASELOR

Apărătorul central de 28 de ani, care e la Hajduk din 2012, câștigă doar 60.000 de euro anual și de curând a fost dorit în Turcia, de Goztepe, care îi oferea un salariu stagional de 1 milion de euro. Oficialii turcilor nu s-au înțeles cu Hajduk, astfel că mutarea a picat. Goztepe a adus un alt jucător, iar Nizic nu a primit deloc bine vestea și acum refuză să mai joace pentru Hajduk.

Antrenorul Kopic mai are încă o problemă. I-a dat bandelora lui Juranovic, asta după ce ea trecuse pe la decarul Caktas. Nemulțumit faptul că a fost deposedat de banderola după o perioadă foarte scurtă, Caktas a discutat cu cei din conducerea clubului și nu și-a ascuns nemulțumirea nici în fața colegilor.

Echipa croată are o problemă și cu românul Steliano Filip. Deși pentru el s-au plătit 500.000 de euro și are un salariu destul de mare (250.000 de euro pe sezon), fostul căpitan al lui Dinamo nu prinde echipa și Hajduk ar încerca să se despartă de el. Până în prezent însă nu s-a găsit nicio formație interesată de serviciile jucătorului român.