Veterinarii au fost UIMIŢI. Descoperirea inedită din STOMACUL unui CÂINE, după o radiografie FOTO

Un câine din rasa golden retriever în vârstă de şapte ani a fost dus de urgenţă la spital, după ce stăpânii lui au descoperit că se simţea rău. Cu toate acestea, nu mică le-a fost mirarea medicilor când au descoperit că patrupedul înghiţise peste 16 pietre, care cântăreau aproape un kilogram.

16 aug. 2013, 16:00

Gordon, un câine din America, a fost adus de urgenţă la veterniar în cursul zilei de miercuri, după ce a stăpânii săi au ajuns la concluzia că este bolnav în momentul în care a eliminat o piatră de mari dimensiuni în timp ce defeca. Cu toate acestea, oamenii nu se aşteptau ca patrupedul să fi mâncat un atât de multe pietre din grădină, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Pajiştea cu…câini: Sute de căţei care arată la fel, strânşi într-un singur loc FOTO

În urma unei radiografii, veterinarii unui spital din Minnesota au descoperit că animalul a mâncat 16 pietre, cu o greutate de un kilogram. În urma unei intervenţii chirurgicale, el a fost salvat.

Citeşte şi Întâmplare ciudată: Un câine, surprins în timp ce împingea scaunul cu rotile al stăpânului VIDEO

Am deschis abdomenul şi am mers spre stomac. Puteai să simţi şi să auzi pietrele de acolo. Motivul pentru care el s-a oprit din mâncat este acela că nu mai avea loc pentru ele în stomac„, a povestit doctorul Jeff Yu, care recunoaşte că nu a văzut un caz asemănător.