Vezi aici cine este norocosul câştigător de la Loto

Câştigătorul celor şapte milioane de euro de la Loto este un bărbat de naţionalitate română. Fiscul îşi va lua, însă, partea, aproximativ două milioane de euro.

16 nov. 2011, 08:56
Vezi aici cine este norocosul câştigător de la Loto

Câştigătorul a jucat trei variante simple la Loto 6 din 49, dintre care prima a fost câştigătoare.

Despre norocosul jucător la Loto se ştie că este bărbat de naţionalitate română şi că a ieşit din agenţie pe data de 13 noiembrie, la ora 13.13, mai bogat cu 7,2 milioane de euro.

„Sincer, nu-mi vine să cred. Sunt şi acum în stare de şoc şi, da, cred că am mână norocoasă. Nu-mi aduc exact aminte, dar cred că era bărbat. Nu era de altă naţionalitate, era român. În ziua respectivă nu am avut clienţi de altă naţionalitate”, a spus casiera Marilena Gheorcilă.

Cifra 13, considerată în general ghinionistă, i-a purtat de această dată noroc cumpărătorului biletului câştigător. Agenţia unde a fost jucat biletul se află pe şoseauna Colentina la numărul 436. Adunând aceste cifre, rezultatul este treisprezece. Iar dacă analizăm bine numerele câştigătoare, ajungem la treizeci şi unu, un 13 întors.

„Deci 13, prin excelenţă, atâta timp cât tu crezi în această cifră, întotdeauna îţi va fi benefică. Iar 13, 1 plus 3 automat îţi dă 4, simbolul perseverenţei, a muncii”, a explicat numerologul Mihai Veropchievici.

Chiar şi cu astrele de partea sa, câştigătorul va fi nevoit să împartă cu statul suma obţinută de la loterie, astfel că în contul său vor intra cu aproape două milioane de euro mai puţini bani.