Vezi cât costă ca PANTOFII tăi să fie lustruiţi de o FEMEIE în fustă scurtă, cu un DECOLTEU generos

O companie din America le-a oferit oamenilor de afaceri din New York un serviciu inedit, acela de a avea pantofii curăţaţi de o femeie frumoasă cu un decolteu generos, îmbrăcată într-o fustă scurtă. Pentru câţiva dolari, oricine poate uita pentru câteva minute de stresul de la birou, delectându-se cu o privelişte frumoasă.

15 apr. 2013, 17:38

Pentru doar şapte dolari, ocupaţii oameni de afaceri au parte de o curăţare profesionistă a pantofilor, făcută de către tinere frumoase, îmbrăcate sumar, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Spune-mi ce pantofi porţi, ca să îţi spun cum eşti. Încălţămintea ne dezvăluie personalitatea


Majoritatea femeilor care lucrează la această firmă sunt stundete sau tinere care doresc să devină actriţe. Ele au învăţat meserie de la profesiniştii care lustruiesc pantofii bancherilor de de la celebra bursă de valori din New York.  Star Shine NYC, compania deschisă acum o lună în oraşul New York, a preluat ideea lanţului de restaurante Hooters, unde mâncarea este adusă de ospătăriţe extrem de decoltate şi sexy.Cu toată că preţul este dublu faţă de o lustruire normală, afacerea se bucură de un real succes.

Citeşte şi Curiozităţi despre pantofi

„Totul este elegant aici, dar este o atmosferă amuzantă”, a spus Christine Harnischfeger, o tânără de 23 de ani, proaspătă absolventă de liceu care lucrează la Star Shine.

Clienţii se pot bucura de televizoare cu ecran plat pe care pot urmări ştirile, dar bărbaţii preferă se se uite în jos, la femeia sexy care le lustruieşte pantofii. Cu toate acestea, firmele concurente nu se tem de metoda în care Star Shine îşi atrage clienţii, chiar dacă ei au un avantaj considerabil.

Citeşte şi FLEXIBILE şi SEXY: Cum reuşesc anumite femei să stea în poziţii imposibile GALERIE FOTO