Vezi ce a găsit un bărbat într-un SANDVICI din aeroport. Parmezanul a început să se mişte VIDEO

Un bărbat înfometat a avut parte de un şoc în momentul în care şi-a cumpărat un sandvici de la un restaurant dintr-un aeroport. Astfel, el a găsit zeci de viermi care mişunau pe mâncare.

08 aug. 2013, 09:03

Joel Woloshuk, un bărbat din Atlanta, a fost dezgustat în momentul în care se pregătea să mănânce un sandvici cumpărat dintr-un aeroport. Tânărul a cumpărat un sandvici focaccia dintr-o cafenea, dar a descoperi zeci de viermi care se plimbau nestingheriti pe o felie de pâine, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Fotografia ŞOCANTĂ care schimbă gustul mâncării fast-food: Vezi ce a pus un BUCĂTAR pe un SANDVICI

M-am uitat la mâncare şi am crezut că este parmezan, dar apoi parmezanul a început să se mişte. Asta am primit la prân. Asta nu e o roşie stricată sau o felie de pâine mucegăită, aştia sunt viermi în toată regula„, a povestit bărbatul deranjat de întreg incidentul.

Citeşte şi ŞTIREA TA. Vezi ce a găsit o tânără pe fundul unei CĂNI de CIOCOLATĂ CALDĂ, după ce a băut tot FOTO

Când s-a întors cu mâncare în locul din care o cumpărase, conducerea restaurantului a dat vina pe firma care le livra pâine. Mai mult, Joel a refuzat să îşi primeasă banii înapoi, dar ar dori ca fast-food-ul să îi poată şterge amintirea neplăcută din memorie.