Vezi ce a păţit o MIREASĂ în momentul în care MII de SUPORTERI rapidişti au trecut pe lângă o NUNTĂ

Ziua de sâmbătă a fost ziua în care echipa Rapid Bucureşti a rămas în Liga I, după ce a disputat un meci de baraj împotriva Concordiei Chiajna. Pentru a marca acest moment important din istoria clubului, fanii giuleşteni s-au hotărât să parcurgă pe jos distanţa dintre Giuleşti şi stadionul din Ştefan cel Mare, locul unde avea loc partida. Cu toate acestea, pe drum, în apropiere de pasajul Basarab, suporterii au trecut pe lângă doi miri care abia ieşiseră din biserică.

15 iul. 2013, 14:01

În timp ce nuntaşii se aşteptau la tot ce era mai rău, mireasa fiind vizibil speriată, miile de suporteri, mulţi dintre ei bărbaţi trecuţi de 30 de ani, la bustul gol, au început să cânte melodia „La mulţi ani, să trăiţi„. Momentul a fost unic şi va rămâne în amintirea mirilor pentru totdeauna.

Citeşte şi Concordia Chiajna a cerut la TAS suspendarea barajului cu Rapid

Momentul a fost surprins de unul dintre suporteri şi postat ulterior pe Youtube. Cu toate că drumul galeriei giuleştene către stadionul din Ştefan cel Mare nu a fost lipsit de incidente, reacţia suporterilor în faţa unei nunţi arată faptul că sub imaginea de oameni violenţi se află persoane normale care iubesc o anumită echipă de fotbal.

Citeşte şi Rapid a câştigat dramatic barajul cu Chiajna şi va juca în Liga I

Bucuria suporterilor a fost şi mai mare după ce la finalul partidei scorul arăta 2-1 pentru Rapid, echipa rămânând astfel în Liga I.


loading...
Partenerii noștri