Vezi ce a rămas înfipt în GÂTUL unui BICICLIST: Am fost la doi milimetri de o MOARTE SIGURĂ FOTO

Un biciclist din Marea Britanie a fost la doi milimetri de moarte, după ce, în timpul unei curse prin pădure, el a rămas cu o cracă lungă de 38 de centimetri în gât. Cu toate acestea, medicii consideră că tânărul a avut noroc, după ce lemnul s-a oprit foarte aproape de o arteră.

28 iul. 2013, 09:29

Adrian Wood, un bărbat de 34 de ani din Werrington, a căzut de pe bicicletă în timp ce se plimba prin pădure. În urma accidentului, el a rămas cu un lemn lung de 38 de centimetri, înfipt în gât. Potrivit The Sun, băţul a trecut prin vena jugulară, prin glandele vocale şi prin esogaf, dar s-a oprit la doar doi milimetri de o arteră. Dacă l-ar fi mişcat, el ar fi putut să sângereze până la moarte.

Citeşte şi Femeia care NU mai SIMTE FOAMEA după ce a vrut să SLĂBEASCĂ: Mi-a fost EXTIRPAT 90% din STOMAC

Am continuat să merg, uitându-mă în faţă, cu paşi atenţi. Puteam să simt lemnul cum mă bătea pe umăr. Dacă o mişcam sau trăgeam de ea, aş fi murit„, a declarat tânărul.

Citeşte şi Caz şocant: Un BĂIAT de 12 ani a stat 36 de ore în COMĂ, după ce şi-a SUFLAT în DEGETUL MARE

Victima a fost dusă de urgenţă la spital şi a avut şanse de 50% de supravieţuire. Chirurgii au reuşit să scoată creanga după o operaţie de cinci ore. În prezent el se află în spital, în recuperare, dar speră să revină cât de repede poate pe bicicletă. Mai mult, el a promis că va înrăma lemnul care putea să îl omoare.