Vezi ce sume EXORBITANTE câştigă tânăra care face VIDEOCHAT în CURTEA casei, la ţară FOTO SEXY

Dacă la începutul săptămânii o tânără dintr-un sat din Dâmboviţa uimea presa după ce a fost surprinsă în timp ce făcea videochat în curtea casei, alături de mama sa, jurnaliştii de la wowbiz.ro au reuşit să vorbească cu ea, aflând o serie de detalii şocante despre această meserie, recunoscând că a câştigat şi 20.000 de dolari într-o singură lună.

27 iun. 2013, 11:54

Tânăra de 20 de ani care face videochat la ţară, într-o comună din Dâmboviţa, a uimit jurnaliştii atunci când a recunoscut că meseria sa este extrem de bănoasă, reuşind să câştige zeci de mii de dolari în fiecare lună, doar dezbrăcându-se în faţa camerei.

Citeşte şi Două femei din Dâmboviţa, MAMĂ şi FIICĂ, fac VIDEOCHAT împreună, în curtea casei VIDEO

Folosindu-se de numele „Jasmine”, tânăra spune că nu este părinţii ei nu sunt deranjaţi de faptul că ea se dezbracă în faţa camerei. Mai mult, întreaga familie, în afară de tată, doreşte să practice această metodă de a face bani. Astfel, în timp ce mama sa a participat deja odată, fratele mai mic aşteaptă să împlinească 18 ani pentru a intra în branşă. În timpul verii, ea iese cu camera în curte, printre animalele din ogradă, fără să se ferească de vecini.

Citeşte şi Fiica unui LEGENDAR fotbalist a ajuns să facă VIDEOCHAT FOTO

Este adevărat că fac videochat. Pot să câştig 10.000, 15.000, 20.000 de dolari într-o lună. Depinde. Eu lucrez când vreau şi sunt şi studentă la Relaţii Comerciale Interne şi Internaţionale. Programul meu la videochat poate dura o oră, două, zece, depinde şi aici caţi clienţi am. Pot să o fac şi aici în stradă, şi la vecini, şi pe gârlă. Toata lumea ştie ce fac şi nu mi-e ruşine. Şi da, a apărut şi mama odată. Iar  fratele meu aşteapta să facă 18 ani ca să se apuce şi el de această meserie. Tata n-are nicio părere. Şi nici nu-l deranjează„, a marturisit tânăra de la ţară, în discuţia cu jurnalistul WOWbiz.ro.