Vezi cu ce sumă s-au vândut TABLOURILE pictate de MAIMUŢA abandonată a lui Michael Jackson FOTO

În timp ce maimuţa lui Justin Bieber este înglodată în datorii, după ce animalul a fost reţinut la vama de pe aeroportul din Munchen, deoarece nu existau actele necesare pentru el, primata deţinută de Michael Jackson este în atenţia presei după ce tablourile pictate de aceasta au fost vândute la o licitaţie cu suma de 2.000 de lire.  

24 mai 2013, 13:46

Primata de 27 de ani a pictat două tablouri abstracte care au adus peste 2.000 de lire la suma de 13.000 de lire necesară creşterii ei. Astfel, cu toate că este doar un animal, el reuşeşte să se întreţină, potrivit Mirror.

Citeşte şi Ruptură în familia Jackson: Fiica regretatului Rege al Pop-ului a plecat de acasă

Dat fiind faptul că a fost îndrăgitul animal de companie al regelui muzicii pop, Bubbles a dus o viaţă de lux. În prezent, ea trebuie să se folosească de o pensulă pentru a produce bani, după ce a fost abandonată de familia cântăreţului.

Citeşte şi SECRETELE din viaţa lui Michael Jackson, scoase la iveală de raportul autopsiei

Pentru a creşte maimuţele noastre până la sfârşitul vieţii lor ar fi nevoie de 25 de milioane de lire. Avem nevoie de ajutor„, a declarat Patti Reagan, preşedinte al Centrului pentru primate din Florida.

Bubbles a fost adoptat de Michael Jackson în anul 1983. Mai mult el a învăţat să danseze pe celebra melodie „Moonwalk”. Din 2009, când artisul a murit, familia acestuia nu a mai donat niciun ban centrului din Florida, unde primata trăieşte.

Citeşte şi Un actor pretinde că el e tatal copiilor lui Michael Jackson: Sunt copiii mei, am donat spermă

Mai mult, fanii maimuţei pot dona 100 de lire pentru a-l ajuta, acesta putând să trăiască până la 60 de ani.