Vezi cu cine şi când şi-au pierdut virginitatea vedetele

Cu toate că viaţa intimă nu ar trebui să devină un subiect de discutat în presă, unele vedete nu au probleme în a povesti despre începuturile lor în arta amorului. Iată ce au povestit câteva despre pierderea virginităţii.

29 iun. 2014, 11:33
Vezi cu cine şi când şi-au pierdut virginitatea vedetele

Taylor Swift şi-a pierdut virginitatea cu actorul american Jake Gyllenhaal, fiind apoi devastată din cauza faptului că nu s-a prezentat la petrecerea ei de 21 de ani, scrie unica.ro. Cântăreaţa îşi dorea să îşi înceapă viaţa sexuală după căsătorie şi, cu toate acestea, nu a rezistat tentaţiei de a i se dărui lui Jake, după doar câteva luni de relaţie, pentru că spera că se va mărita cu el. Lucrurile au luat o întorsătură neplăcută din momentul în care Jake, în vârstă de 33 de ani, a refuzat să meargă la petrecerea ei de 21 de ani, în casa din Nashville.

Senzuala Adriana Lima, celebrul înger Victoria’s Secret, nu s-a grăbit deloc să înceapă viaţa sexuală. Ea a aşteptat până la căsătorie, aşa că, la 27 de ani, când s-a măritat cu Marko Jaric, a avut o noapte a nunţii în adevăratul sens al cuvântului.

Continuarea pe unica.ro.