Vezi cum a încercat un bărbat din Deva să-şi recucerească fosta soţie, în timp ce se afla la închisoare

Un bărbat din Deva care îşi ispăşea pedeapsa în închisoare a pus la cale un atac mafiot pentru a-şi recuceri fosta soţie. Acesta a trimis trei bărbaţi la adresa la care locuia femeia şi au incendiat uşa locuinţei, distrugând şi câteva bunuri aflate în holul de la intrarea în apartament.

08 ian. 2016, 17:19
Vezi cum a încercat un bărbat din Deva să-şi recucerească fosta soţie, în timp ce se afla la închisoare

Bărbatul care a pus la cale atacul mafiot are 34 de ani şi este condamnat la 18 ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie urmată de moartea victimei. Acesta a planuit totul pentru a o cuceri pe fosta soţie. Bărbatul a trimis trei tineri acasă la fostul socru, care,  au dat foc la uşa apartamentului şi au distrus câteva bunuri, scrie voceatransilvaniei.ro.

La momentul atacului, nimeni nu se afla în locuinţă, iar incendiul a fost observat de vecinii, care, au încercat să stingă focul până la sosirea pompierilor.

Cel care a anunţat poliţia a fost chiar fostul socru. Cei trei suspecţi au fost reţinuţi în cursul zilei de joi şi urmează a fi prezentaţi vineri magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Citeşte şi