Vezi cum a reacţionat un BARMAN, după ce un URS a intrat într-un LOCAL VIDEO

Cu toate că întâmplarea pare extrasă dintr-un banc, un incident bizar a avut loc într-un oraş din Alaska, atunci când un urs a intrat într-un bar. Din fericire, localul era gol în timpul incidentului, iar animalul a ieşit repede, după ce barmanul a început să strige la el.

27 sept. 2013, 14:13
Vezi cum a reacţionat un BARMAN, după ce un URS a intrat într-un LOCAL VIDEO

Cu toate că în zona respectivă apăriţiile urşilor sunt normale, cazul în care aceste animale uriaşe ajung să între în casele oamenilor sunt destul de rare. Chiar şi aşa, un incident ciudat a avut loc în cursul serii de luni la un local numit Alaskan Hotel & Bar, după ce animalul a intrat în bar.

Citeşte şi Surpriză sub un gheţar din Alaska: Cercetătorii au găsit o pădure veche de peste 1.000 de ani FOTO

Ulterior, patronul localului, C. Scott Fry, a postat pe internet clipul inedit. Astfel, Ariel Svetlik-McCarthy, barmanul de serviciu, îşi vedea de treabă, atunci când pe uşa lăsată deschis a intrat un urs. În loc să fugă, bărbatul i-a strigat ursului:”Nu ursule, ieşi afară! Nu! Nu ai voie aici!„.

Citeşte şi Înduioşător: Imagini inedite cu animale şi puii lor VIDEO

Inedit este faptul că animalul a ieşit din bar, dar a intrat în lobby-ul hotelului, unde a mai zăbovit câteva momente, înainte să se facă dispărut.