Vezi cum arată BEREA mai tare decât WHISKY-ul sau VOTCA. Băutorilor le este INTERZIS să consume toată STICLA

Berea cu cea mai mare alcoolemie din lume se numeşte Snake Venom şi este produsă în Marea Britanie. Astfel, ea are o cantitate de alcool de 67.5% şi vine cu o atenţionare, producătorii recomandând ca sticla să nu fie consumată toată odată.

31 oct. 2013, 07:40

Consumatorii de bere au un nou produs care pe care îl pot încerca. Astfel, pentru 50 de lire, băutorii din Marea Britanie pot cumpăra o sticlă de bere Snake Venom, cu o cantitate de alcool de 67.5%, asemănătoare cu cea a absintului, detaşând whisky-ul sau votca. Mai mult, producătorii recomandă celor care o cumpără să nu termine toată sticla odată, dat fiind că ar putea să intre în comă alcoolică, potrivit The Sun.

Citeşte şi Îţi place berea? Află ce lucruri inedite poţi să faci cu ea

Această bere este tare. Nu consumaţi mai mult de 35 ml odată„, stă scris mare pe sticla de Snake Venom, producătorii recunoscând că este extrem de periculoasă.

Trebuie să o bei cu înghiţituri mici. Dar, orice ai face, nu trebuie să o dai rapid pe gât. Trebuie să savurezi gustul, ca şi cum ar fi un pahar de whiskey„, a declarat Lewis Shand, unul dintre berarii companiei Brewmeister.

Citeşte şi Vis devenit realitate! Vezi ce LICHID a început să-i curgă unui bărbat de la robinet VIDEO

Sticla de 275 de ml poate face o persoană să intre în comă alcoolică. Modul de producere seamănă foarte mult cu cel al berii tradiţionale, atât că în timpul procesului lichidul este îngheţat la zero grade, gheaţa fiind ulterior eliminată, motiv pentru care rămâne doar alcool pur.