S-a apropiat de un RECHIN şi a rămas fără ce avea mai de PREŢ. Era foarte mare, aşa că i-a fost uşor FOTO

Un britanic care voia să fotografieze rechini a avut parte de cea mai înfricoşătoare experienţă din viaţa sa. Curios din fire, bărbatul s-a apropiat periculos de mult de unul dintre rechini, care l-a lăsat fără camera de fotografiat. Din fericire, animalul s-a mulţumit doar de echipamentul de 18.000 de dolari şi nu s-a ostenit să guste şi carne de om. 

18 sept. 2013, 14:31

Miguel Lasa a avut parte de un incident neplăcut în timp ce se afla în ocean încercând să fotografieze animale marine. Astfel, după ce s-a apropiat prea mult pentru a surprinde un rechin de aproape, prădătorul i-a luat echipamentul în valoare de 18.000 de dolari şi a înotat mai departe, lăsându-l pe bărbat tremurând de frică, potrivit Ny Daily News.

Citeşte şi Ineditul motiv pentru care o femeie şi-a BĂGAT MÂNA până la cot în GURA unui RECHIN VIDEO

Ulterior, echipamentul de fotografiat a fost găsit la câteva sute de metri distanţă, în perfectă stare. Unul dintre cei aflaţi în apă alături de scafandru au reuşit să surprindă momentul în care rechinul a plecat cu bunurile bărbatului în gură.

Citeşte şi Un scafandru a vrut să SĂRUTE un rechin, dar s-a ales cu 285 de copci VIDEO

Camera era foate mare aşa că i-a fost uşor rechinului să o ia. Eu nu eram îngrijorat de aparat şi de siguranţa personală. Nu am văzut aşa ceva până acum. A fost un moment incredibil„, a declarat tânărul după ce a ieşit la suprafaţă.