Viaţa bate filmul. Un bărbat a supravieţuit după ce a fost atacat timp de o săptămână de un urs grizzly

Un bărbat din Alaska, care stătea într-o cabană izolată în sălbăticie, lipsită de modalități de contact cu restul lumi, a supraviețuit atacurilor repetate ale unui urs grizzly.

24 iul. 2021, 13:23
Viaţa bate filmul. Un bărbat a supravieţuit după ce a fost atacat timp de o săptămână de un urs grizzly

Coşmarul s-a încheiat după ce un elicopter al pazei de coastă care survola de rutină zona a observat că bărbatul asediat de grizzly cerea cu disperare ajutor. El scrisese mesajul „Ajutați-mă!” pe acoperișul cabanei.

Bărbatul se afla singur într-o zonă minieră, la 64 de kilometri de orașul izolat Nome, atunci când a întâlnit ursul. Animalul l-a atacat și l-a târât până în zona unui râu. Înarmat cu un pistol, omul a reușit să scape, dar a fost atacat în mod repetat de urs pe o perioadă de o săptămână. Animalul l-a urmărit până în zona unde stătea într-o cabană improvizată.

Citeşte şi Tineri ucişi de urs în sălbăticie. Cuplul făcea frecvent expediţii în mijlocul naturii ca să intre în contact cu animalele sălbatice

El a declarat pentru The New York Times că ursul se întorcea în fiecare noapte și că a îndurat atacuri repetate pe parcursul unei săptămâni. El a avut mare noroc atunci când pilotul elicopterului l-a observat după ce a schimbat traiectoria, pentru a evita norii.

Când au ajuns la sol, salvatorii l-au descoperit pe bărbat ținând un steag alb. Avea un picior bandajat, iar ușa cabanei fusese distrusă. Rămăsese fără muniție la pistol în încercarea de a alunga ursul grizzly și era încă în stare de șoc.

Citeşte şi Proprietarul Pro TV, Petr Kellner, a murit în accidentul aviatic din Alaska


loading...