Viaţa bate filmul. Un gangster a fost ucis în timp ce evada din maşina poliţiei, răsturnată în urma unui accident

Vikas Dubey, un gangser indian cu un număr impresionant de crime şi infracţiuni la activ, a fost ucis de poliţie vineri, în timpul unei tentative de evadare ca-n filme.

10 iul. 2020, 16:38
Viaţa bate filmul. Un gangster a fost ucis în timp ce evada din maşina poliţiei, răsturnată în urma unui accident

Vikas Dubey fusese arestat joi, în templul Mahakaleshwar, din Ujjain (statul indian Madhya Pradesh). Vineri, în timp ce era transportat către un al comisariat de poliţie, maşina în care se afla a fost implicată într-un accident şi s-a răsturnat. Se presupune că Dubey a smuls pistolul unui poliţist care încerca să repare un pneu şi a încercat să fugă, însă a fost împuşcat mortal de ceilalţi poliţişti.

Citeşte şi Misiune încheiată tragic. Opt poliţişti au fost ucişi într-o ambuscadă, în timp ce urmăreau un gangster

De remarcat că şi vinerea trecută el a avut un violent schimb de focuri cu poliţia, într-o tentativă de arestare a sa. Opt polițiști au fost uciși atunci, inclusiv un adjunct al superintendentului de poliție, în timp ce alţi șapte poliţişti au fost răniți. Pe de altă parte două rude de-ale lui Dubey au fost omorâte, inclusiv un unchi matern al acestuia. A fost vorba de o ambuscadă pusă la cale de gangster, care a adunat 60 de oameni înarmaţi, împotriva a 15 poliţişti.

Vikas Dubey a fost unul dintre cei mai temuţi gangsteri ai Indiei, el semănând timp de peste 30 de ani teroare în Uttar Pradesh. În mod oficial a fost acuzat de 62 de infracţiuni, dintre care cinci crime şi opt tentative de crimă, dar numărul real al faptelor sale penale este mult mai mare. Gangesterul avea 56 de ani.