Viaţa celui mai bun FOTBALIST din lume va fi subiectul unui film ce va fi lansat înainte CM 2014

Compania Epic Pictures Group pregăteşte un film despre viaţa fotbalistului Lionel Messi care ar putea apărea în cinematografe chiar înainte de începerea Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia din 2014, anunţă revista americană Variety în ediţia sa electronică de miercuri.

09 mai 2013, 18:14

Filmul, care va fi realizat în stilul lui „Rocky”, se va baza pe lucrarea biografică „Messi: The Inside Story of the Boy Who Became a Legend”, scrisă de Luca Caioli, potrivit Agerpres.

Administratorii societăţii care va finanţa şi produce filmul, Patrick Ewald şi Shaked Berenson, sunt în faza negocierilor cu scenariştii şi realizatorii pentru a se asigura că pelicula va fi disponibilă în iunie 2014, data desfăşurării Cupei Mondiale, în Brazilia. Messi, în vârstă de 25 de ani, care joacă pentru Barcelona şi echipa naţională de fotbal a Argentinei, este considerat cel mai bun jucător la nivel mondial. În ianuarie, el a devenit primul jucător care a câştigat patru ani la rând Balonul de Aur.

Citeşte şi Poza cu care Messi a strâns peste un milion de like-uri pe Facebook, în 20 de ore

Johan Cruyff, Michel Platini şi Marco Van Basten au câştigat acest trofeu de câte trei ori. Până în 1995, trofeul oferit de FIFA a fost decernat doar jucătorilor europeni, astfel că alte nume mari ale fotbalului, precum Pela sau Maradona nu l-au putut obţine niciodată. Producătorii de la Hollywood vor ca filmul să se concentreze pe copilăria lui Messi, pe originile sale modeste şi să arate modul cum acesta a trecut peste dezavantajele sale fizice, mai ales statura sa mică, devenind unul dintre cei mai buni jucători ai tuturor timpurilor.

Citeşte şi Tehnică incredibilă. Un artist a pictat portretul lui Messi, folosind doar o minge de fotbal VIDEO