VIAŢĂ de NABAB pentru GIGI BECALI la Academia Hagi. PROGRAMUL din FIECARE ZI

Gigi Becali duce viata de nabab la Academia Hagi. In ficeare zi lucratoare, Gigi Becali merge opt ore in localitatea Ovidiu. In timp ce colegii lui muncesc, boss-ul Stelei se uita la televizor si da telefoane.

27 iul. 2014, 13:57
VIAŢĂ de NABAB pentru GIGI BECALI la Academia Hagi. PROGRAMUL din FIECARE ZI

Gigi Becali a reprimit dreptul de a iesi la munca si s-a reintors la Academia Hagi, acolo unde, impreuna cu alti detinuti de la Penitenciarul Poarta Alba, lucreaza opt ore pe zi.

Conform Cancan, Gigi Becali are parte de un program de boier. In fiecare zi, de luni pana vineri, Gigi Becali este adus la Academia Hagi in jurul orei 7. Odata ajuns la Ovidiu, Gigi Becali merge intr-o camera special amenajata pentru el si foarte rar iese de acolo.

Gigi Becali are conditii de lux la Academia Hagi. A cumparat mai multe plasme, iar cea cu diagonala cea mai mare a fost montata in camera sa. Toata ziua, Gigi Becali sta la televizor, urmareste canalele de sport sau cele generaliste si se uita la serialele turcesti pe care i le aduce Ionut Lutu. In plus, vorbeste foarte mult la telefon, in special pentru a rezolva tranferurile de la Steaua.