Părinţii l-au filmat noaptea: Ce face un puşti de doi ani când crede că nu-l vede nimeni VIDEO

Părinţii cred că un copil mic doarme liniştit în camera lui de când este trimis la culcare şi până a doua zi dimineaţă. Greşit! Cei mici au preocupări nocturne de care adulţii habar nu au.

27 mart. 2013, 08:59
Părinţii l-au filmat noaptea: Ce face un puşti de doi ani când crede că nu-l vede nimeni VIDEO

Un băieţel în vârstă de doi ani şi-a surprins părinţii cu o activitate nocturnă la care nimeni nu s-ar fi putut gândi. Mai mult, pe lângă faptul că s-a descurcat de minune prin întuneric, micuţul a arătat calităţi demne de un infractor cu experienţă, reuşind să intre prin efracţie în camera surioarei lui.

Spargerea pusă la punct de micul infractor este foarte bine gândită. Micuţul iese încetişor din camera sa, încearcă uşa la camera alăturată, în care doarme surioara lui, iar când constată că este încuiată o deschide cu ajutorul unei unghiere desfăcute. În aceeaşi linişte absolută, băieţelul se strecoară în camera surioarei sale de unde iese peste câteva secunde cu „prada” mult dorită – o pernuţă pufoasă din pluş în formă de animăluţ – cu care se duce apoi cuminte la culcare. Totul a fost surprins de părinţii micuţului, cu ajutorul unei camere de supraveghere.