Viaţa lui Adi Mutu în India. Bizoni pe şosea, în mijlocul oraşului, haos general

Antrenorul lui Adi Mutu la Pune City, David Platt, a oferit un interviu pentru Daily Mail în care a vorbit despre cât de mult l-a surprins viaţa din India.

14 oct. 2015, 16:02
Viaţa lui Adi Mutu în India. Bizoni pe şosea, în mijlocul oraşului, haos general

Viaţa în India este ca un film care ţi se delurează în faţa ochilor şi nu îi poţi prezice finalul. Pentru cei veniţi din străinătate pare un haos, dar pentru indieni este doar viaţa de zi cu zi.

Am văzut cum piese grele de mobilier sînt livrate pe bicicletă, dar cel mai ciudat mi s-a părut când m-am trezit cu o cireadă de bizoni pe şosea, chiar în mijlocul oraşului. Toată lumea ocolea, dar nimănui nu i se părea surprinzător. A trebuit să ocolesc în cele din urmă„, a povestit David Platt, citat de fanatik.ro.

Am văzut cum patru persoane se închesuiau pe un scuter. Traficul este un infern, dar şoferul meu m-a uimit odată. A ieşit de pe un drum cu patru benzi şi a luat-o pe arătură pentru a scurta drumul. Dacă făceai asta în Anglia, ajungeai la ştiri. Altă păţanie am avut-o cînd am vrut să joc golf. În timp ce un prieten căuta mingea care s-a dus într-un tufiş, un localnic ne-a spus. Atenţie, adesea găseşti şerpi în tufişuri. Aşa că amicul meu a lăsat mingea acolo, nu a mai încercat„, a mai spus Platt.

Citeşte şi Adrian Mutu, evoluţie CATASTROFALĂ în India

Totuşi, el crede că fotbalul din India este în creştere şi face un pronostic îndrăzneţ: „Cred că în 20 de ani vor ajunge la un Campionat Mondial. Tinerii fotbalişti de aici sînt foarte dornici să se afirme. La antrenamente aleargă mult mai mult decât le ceri. Se pregătesc ca nişte nebuni. Dar unele lucruri de mentalitate rămân ciudate. Mi-am trimis asistentul să vizioneze meciul unui viitor adversar. Aceştia au fost foarte nemulţumiţi, au considerat că am trişat prin ceea ce am făcut„.

Miercuri, în etapa a treia din prima ligă indiană, Pune City, echipa antrenată de David Platt şi unde activează Adrian Mutu a pierdut primul meci în campionat, 1-2 acasă, cu Delhi Dynamos. Mutu a fost doar rezervă în acest joc.