Viața lui Dănuț, un tânăr de 32 de ani, s-a curmat într-o clipă de neatenție, după ce s-a răsturnat cu betoniera. Era căsătorit de un an și avea planuri mari alături de soția sa, Andra

O clipă de neatenție a făcut ca Dănuț Mirică, un tânăr de 32 de ani din județul Buzău, să plece dintre noi, lăsând în urma sa o familie îndurerată.

05 feb. 2024, 23:05

Aflat la volanul unei betoniere, Dănuț a murit, luni, după ce a pierdut controlul autoutilitarei și s-a răsturnat în afara carosabilului, pe DN2 (E85), în județul Buzău.

Citește și: Mașină proiectată într-o patiserie din Ploiești, după ce a fost lovită de un alt autoturism. Doi tineri au ajuns la spital în urma impactului puternic

Potrivit IPJ Buzău, din primele date de la locul accidentului a reieşit că, în timp ce conducea autoutilitara pe sensul de mers Spătaru către Buzău, şoferul în vârstă de 32 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei şi a ieşit în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Eforturile medicilor au fost în zadar. Dănuț s-a lovit puternic la cap, iar resuscitarea nu a reușit, spre disperarea tatălui și a celorlalte rude care se rugau pe marginea drumului la o minune. Tânărul era căsătorit de un an și trei luni cu Andra, aleasa inimii sale.

Citește și: Cine e Andrei, tânărul șofer care a murit alături de fiul său în cumplitul accident din Sibiu. Partenera lui și-a pierdut familia pentru totdeauna

Cei doi aveau planuri mari împreună. Lucrau la casa visurilor lor și urmau, cel mai probabil, să-și întemeieze o familie frumoasă. O clipă de neatenție a curmat totul. În 2015, Dănuț a lucrat la un restaurant, apoi în Italia la o pizzerie, potrivit buzoienii.ro.