Viaţa neştiută a lui Liviu Dragnea, la Rahova. Cine este deţinutul cu care îşi petrece tot timpul

Liviu Dragnea se află de aproape şase luni închis la Penitenciarul Rahova, inde ispăşeşte o condamnare de trei ani şi jumătate, într-un doar privind angajări fictive. Încă din primele săptămâni, fostul lider PSD s-a oferit să lucreze la atelierul auto al închisorii.

23 nov. 2019, 15:34
Viaţa neştiută a lui Liviu Dragnea, la Rahova. Cine este deţinutul cu care îşi petrece tot timpul

Liviu Dragnea lucrează de dimineața până seara la atelierul auto al închisorii, datorită profesiei de inginer, și nu este prezent în curtea unității, astfel că nu se întâlneşte prea des cu alţi deţinuţi. Singurul cu care stă zi de zi este bărbatul care lucrează cu el în același punct lucru.

Astfel, surse de la Penitenciarul Rahova susțin că Liviu Dragnea are un coleg special la atelierul auto al pușcăriei. „Dragnea este un tip sociabil la închisoare, nimeni nu a avut nimic până acum cu el, și nici nu ar fi avut de ce, întrucât încearcă să stea în banca lui. Vorbește cât e ziua de lungă cu cei cu care are intră contact la…locul de muncă, și anume, cei care îl păzezc, dar și un profesor, repartizat și el la repararea autoturismelor„, au povestit persoane din preajma politicianului, citate de wowbiz.ro.

Dragnea ar sta singur în celulă și are un salariu minim pe economie de 1.500 de lei (îndemnizația de pușcăriaș pe care o acordă statul, din taxele și impozitele românilor). Ex-liderul PSD nu refuză mâncarea oferită de bucătarii penitenciarului pentru că asta ar fi considerat un gest de represiune față de autorități, iar orice formă de protest i-ar scurta șansele să iasă mai repede din pușcărie„, au dezvăluit şi jurnaliștii de la reaitatea.net