Viaţa unui tânăr de 16 ani s-a transformat într-un calvar după ce s-a ales cu o infecţie intraspitalicească

Un tânăr din Gorj riscă să-și piardă piciorul stâng după ce s-a ales cu o infecție intraspitalicească. Tânărul a ajuns la spital în urmă cu aproximativ 3 ani cu o lovitură la gamba stângă iar de atunci a început calvarul.

24 mart. 2017, 10:49
Viaţa unui tânăr de 16 ani s-a transformat într-un calvar după ce s-a ales cu o infecţie intraspitalicească

Drama tânărului de 16 ani a început în anul 2014, în urma unui accident banal la un meci de fotbal. A mers la spitalul din Turceni pentru că îl durea piciorul, însă medicii de acolo i-au spus că nu are nimic.

Din cauza durerilor, băiatul s-a întors la spital. De această dată, a fost operat pentru eliminarea unui hematom. Atât băiatul, cât şi tatăl susţin că operaţia a avut loc într-o sală de pansamente şi nu într-una de operaţii.  Aceştia spun că atunci băiatul s-ar fi infectat cu stafilococul auriu. D

in acel moment viaţa tânărului s-a transformat într-un calvar. Boala a ajuns să-i macine oasele. Acesta are nevoie urgentă de 18 mii de euro pentru un tratament la o clinică privată din Târgu Mureş care nu are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Din păcate, familia tânărului nu are o situaţie finaciară bună, iar salariul de miner al tatălui nu este suficient pentru a putea suporta această intervenţie chirurgicală.

Citeşte şi Un copil de un an şi trei luni a murit înecat într-un pârâu. Protecţia Copilului a demarat o anchetă